Ongevallenverzekering


Krijg je thuis of ergens anders een ongeluk? Bijvoorbeeld tijdens het sporten of in het verkeer? Met een ongevallenverzekering krijg je een vergoeding als je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. Zowel in Nederland als in het buitenland. 

Bij een ongevallenverzekering ben je verzekerd voor:

  • Blijvend invalide door een ongeluk
  • Overlijden door een ongeluk
  • Voor ongelukken in en buiten je huis
  • Ongevallen in het verkeer
  • Overal ter wereld

Je bent niet verzekerd als het ongeluk met opzet is veroorzaakt of als het ongeluk was te voorkomen, zoals ibj het gebruik van alcohol, medicijnen of drugs. Ook ben je niet verzekerd bij een ongeluk door een snelheidswedstrijd of tijdens een sport waarvoor je wordt betaald. In de polisvoorwaarden lees je precies wanneer je wel en niet verzekerd bent.

Het klinkt wat vreemd, maar de uitkering bij een ongevallenverzekering hangt samen met jouw lichaam. Verlies je jouw gezichtsvermogen, dan keert de verzekering gemiddeld € 8.700 uit. Bij overlijden wordt er € 25.000 uitgekeerd. Zo kan een ongevallenverzekering dus ook je nabestaanden helpen.

De kans dat jij te maken krijgt met een ongeluk waaraan je blijvend iets overhoudt, is wel aanwezig, maar relatief klein. De premie van een ongevallenverzekering is daarom in verhouding ook laag.

Een persoonlijke premieberekening of inschatting of de ongevallenverzekering bij jou past? Vraag hieronder meer informatie aan.  
Meer informatie over een ongevallenverzekering met een veilige dekking en lage premie? Neem contact met ons op!